Over Barends Media

Barends Media staat voor het ontwerpen en ontwikkelen van maatwerk websites. Bij het maken van een website komt veel kijken. Communicatie met de klant tijdens een proces is uiterst belangrijk. Hier hechten wij veel waarde aan. Barends Media kijkt altijd naar de nieuwste trends op het gebied van webdesign & ontwikkeling. Dit wordt toegepast in de websites die ontworpen en ontwikkelt worden. Barends Media doet altijd zijn uiterste best om de wensen van de klant zo goed mogelijk te vertalen in een website.

Het bedrijf is ontstaan uit passie voor het ontwerpen en ontwikkelen van websites. Wij werken dan ook met veel passie aan uw nieuwe website. Uiteindelijk is het doel om de klant zoveel mogelijk zelfstandig te laten beheren door middel van een CMS systeem. Dit houdt in dat wij uw nieuwe website bouwen en dat u na oplevering de website geheel zelf kan onderhouden.

Het door ontwikkelen van uw website is cruciaal om deze up-to-date te houden. Daarom raden wij aan om na enige tijd uw website een visuele boost te geven.

Concept afbeelding

Klaar voor een nieuwe professionele website?
Vraag nu vrijblijvend een offerte aan.